Hydrofoorpomp DAB E.sybox mini

De E.sybox mini is speciaal ontwikkeld voor particuliere toepassingen en continue gebruik. De motor kan maximaal 4800 liter per uur verpompen en is compact, licht en gunstig in prijs.

De hydrofoorpomp is goed inzetbaar op plaatsen waar er een te lage druk of een sterk wisselende druk is. Het is daarbij mogelijk om verschillende groepen aan te sturen, zoals (meerdere) kranen, douches, baden, vaatwassers, wasmachines, toiletten ed.

E.sybox constante druk

De hydrofoorpomp met constante waterdruk

De E.sybox mini is een compact automatisch pompsysteem en verzekert altijd een constante waterdruk. De E.sybox mini bestaat uit een pomp, watergekoelde elektromotor met frequentieregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing.

De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de pomp enkel de toeren draait die benodigd is om het water op een bepaalde locatie te krijgen met de juist druk. Naast de energiebesparende factor die dit met zich meebrengt, zorgt dit ook voor een langere levensduur van de pomp.

E.sybox technische specs

Compacte hydrofoorpomp

De E.sybox Mini kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden. Daarnaast is de E.sybox heel compact waardoor installatie in een meterkast of in een kleine technische ruimte mogelijk is.

E.sybox mini afmetingen

Energiezuinig en een stille werking

De E.sybox mini heeft een stille werking, waardoor de pomp geschikt is om in een woning geplaatst te worden, zonder dat dit storend is.

Ook bevat de E.sybox mini een beschermingsmechanisme welke ijsvorming in het systeem uitsluit, doordat de pomp zich bij temperaturen beneden en vriespunt direct inschakelt om warm te worden.