AquaCell Waterontharders

De AquaCell waterontharder is het resultaat van ruim van 25 jaar evolutie op het gebied van particuliere waterontharding.

Deze volledig mechanische waterontharder bevat namelijk helemaal geen elektronische onderdelen. Zo is er totale onafhankelijkheid van stroomvoorziening en de storingsgevoeligheid is nihil.

Het gaat snel

In een relatief kort tijdsbestek werden er in 3 Europese landen, meer dan 185.000 AquaCell waterontharders verkocht. De 75.000-ste AquaCell waterontharder werd geleverd op vrijdag 7 oktober 2010 in Zwolle bij de familie Rabel. En AquaCell # 125.000 (!) volgde al snel op 15 maart 2013 in Houten.

Neem contact met ons op
Zacht water zonder zorgen

Werking AquaCell Waterontharder

Extreem nauwkeurige registraties van het waterverbruik, dubbele cellen, dubbele capaciteit, slimme zuinige regeneraties, en dat alles in een compacte vormgeving zonder stekker. Dat is de AquaCell waterontharder. De waterontharder met verreweg de meeste fans.

Kosten

De kosten van het gebruik van een AquaCell waterontharder zijn substantieel lager dan bij conventionele waterontharders. Zo is er bijvoorbeeld maar de helft nodig aan onthardingszout voor het regeratieproces. Dit heeft te maken met de techniek maar ook met de keus voor een ultrafijne en homogene hars. Op deze bijzondere hars krijgt de AquaCell eigenaar 30 jaar garantie.

Kwaliteit

Is in alle opzichten een belangrijk aspect bij drinkwatersystemen. Allereerst hebben alle AquaCell waterontharders een WRAS certificering. De testen van WRAS op gestelde eisen en specificaties zijn vergelijkbaar met die van KIWA in Nederland. Een goedkeuring van WRAS geeft dan ook zekerheid. Daarbij krijgt deze waterontharder de ondersteuning die hij verdient met een eigen, landelijk dekkend service netwerk. Want, service en garantie maken de kwaliteit van een goed product pas echt compleet. Daar geloven wij in.

AquaCell waterontharders website